Wat is Lifestyle Counseling?

Lifestyle Counseling van The Human Way gaat niet over hoe en wat je eet, hoeveel gewicht je kwijt wilt raken, wat voor kleding je draagt of welke trends je moet volgen. Lifestyle Counseling van The Human Way helpt bij het leren keuzes maken om los te komen van zaken waar zoveel aandacht en energie wordt gevraagd.

Hoe werkt Lifestyle Counseling

Lifestyle Counseling bestaat niet uit moeilijke langdurige therapeutische behandelingen maar een methodiek die succes biedt in het slagen van je leven, anders leven, zaken anders benaderen, doen en aanpakken. Gaan waarnemen hoe je leven eruit ziet, hoe jij in elkaar zit en de wijze waarop jij je energie gebruikt analyseren.

De basis is uitgaan van de kracht van het “positief denken”, het glas is half vol in plaats van half leeg. Lifestyle Counseling is gericht op de wijze hoe “wij mensen” dingen doen, op situaties ingaan, events beleven en wat dit betekent voor ons energieverbruik. Er is winst te behalen in onze energie huishouding door er evenwicht in te brengen zodat we in balans komen onze aandacht en energie kunnen verdelen of focussen en ons niet meer zo moe voelen.

Zorg voor een balans tussen lichaam en geest

Pak met Lifestyle Counseling de kans om in balans te komen, je energie gericht te leren gebruiken en (weer) met volle teugen van het leven te kunnen genieten.

Hoe werkt Lifestyle Counseling

Lifestyle Counseling is gericht op 'life-events' als;

  • Een scheiding,
  • Het verlies van een dierbare,
  • Het beëindigen van of verliezen van een baan,
  • Het los laten van kinderen.

Alle denkbare events waarbij je het gevoel hebt dat leven een 180 graden draai maakt, waar je energie uit je stroomt, en je leven als een grote chaos voelt.

Vraag advies over lifestyle counseling