Uw mindfulness ervaring met ons delen?

Hier leest u ervaringen van clientèle. Wilt u ook uw ervaring delen met anderen, stuur dan uw ervaring of opmerking op via onderstaand formulier.

Ervaring van Anoniem

Toen ik me bij Els aanmeldde voor deelname aan Mindfulness, was ik nog ik nog vrij sceptisch. Het was voor mij in die tijd een moeilijke periode. Dat was voor mij een periode waar geestelijke pijn, verdriet en slapeloosheid de hoofdrol speelden in mijn leven. En dat was dan ook de reden dat ik besloot om deel te nemen.

Tijdens de sessie stond het loslaten van je gedachten centraal. Je hoofd helemaal leegmaken is niet gemakkelijk, maar lucht wel op. We kregen de boodschap om nergens aan te denken. Dan betrap je je zelf er op dat je constant ergens aan denkt. Op den duur kon ik inderdaad mijn gedachten op nul zetten. Ik leerde tijdens de sessie een kant van mezelf kennen die ik niet kende.

Ik heb vele jaren mijn emoties (onbewust) onderdrukt. Mindfulness heeft me toen laten zien dat de emoties er wel waren. Door je gedachten even helemaal los te laten komen de emoties vrij. Ik werd toen emotioneel van een stuk tekst die ik hoorde in de muziek die zachtjes op de achtergrond klonk. De tranen kwamen vanzelf. Tranen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Een heerlijk gevoel om te ervaren. Na de sessie ervaar ik nu dat ik wel degelijk emoties heb en laat me nu ook gaan als ik het even moeilijk heb. Mindfulness heeft me laten inzien dat je moet genieten van de kleine dingen. Ik kijk nu naar de dingen die ik heb en niet meer naar wat ik niet (meer) heb.

Na mijn eerste ervaring met Mindfulness kan ik het u zeker aanraden. Het leven is te mooi om er niet van te genieten. Mocht u, net als ik toen, septisch zijn, zet dat dan van je af en gun je zelf deze rustgevende belevenis. Ik ben blij dat ik me toen heb over gegeven. Ik neem het nu elke dag weer mee als handbagage.

Els bedankt!

Mindfulness Wandelen Ervaring van JV

Wat betekent mindfulness wandelen voor mij?

Het brengt rust in mijn hoofd nu ik in een zeer stressvolle en verdrietige periode zit door een echtscheiding.

Els heeft me geleerd om rustig te worden door ademhalingstechnieken en het verleggen van je aandacht tijdens de wandelingen. Els straalt rust uit, en door haar deskundigheid weet ze hoe ze mensen kan helpen. Het helpt me enorm, en kan het iedereen aanraden om het te gaan doen.

JV

Deel uw mindfulness ervaring nu