Jouw relatiecoaching ervaring met ons delen?

Hier lees je ervaringen van tevreden klanten. Wil je ook jouw ervaring delen met anderen, stuur dan je ervaring of opmerking op via onderstaand formulier.

Ervaring van Peggy

Ik dacht dat het voor elkaar was een man, twee kinderen, en eigen zaak. Je kon alles doen wat je hartje begeerde. Ik voelde mij een oog-van-de-naald gelukkig mens. En dan komt er een moment in je huwelijk dat je alles ziet weg glijden. Er komt een knik in je huwelijk. Ik begreep hem niet meer en hij mij niet meer. De ruzies lopen hoog op en je gaat maar door. Ik stond letterlijk op instorten. Je wilt links af of rechts af alles doe je verkeerd.

Totdat je na gaat denken om te gaan scheiden. Er zijn kinderen in het spel en die zijn je toch alles waard. Maar bij het woord scheiden gaan je haren recht overeind staan. Het woord alleen al, krijg je niet uit je mond. Via via zijn wij bij relatietherapie The Human Way gekomen. Els Overduin heeft ons geheel naar tevredenheid begeleid.

Zij geeft je bepaalde handvaten zodat je over bepaalde problemen die er spelen met hele andere ogen gaat bekijken. Ik ben ook geconfronteerd met mijn gedrag, maar door Els ga je heel kritisch naar je zelf kijken. En daar trek je een leer uit. Dus je word er alleen maar sterker door. En wees eerlijk, bij een bepaalde situatie kom je er ook sterker uit, als je zelf maar de wil toont. En alle emoties worden besproken. Met een lach of met een traan. Ik heb dat als heel positief ervaren bij haar.

Je leert echt omgaan met emoties die aanwezig zijn in je leven. Ik heb in deze periode heel veel geschreven. En dan uit eindelijk kwamen er heel veel dingen naar boven in mij die in een huwelijk aanwezig hoort te zijn. Zo heb je aandacht, acceptatie, respect,waardering en vrijheid voor elkaar is dat er nog aanwezig in je huwelijk??? Dus ik heb er heel veel aan gehad. En waar ik ook wel achter ben gekomen is dat achter ieder mens schuilt verdriet en lopen mensen met een masker op. Dus zet dat masker eens af. Leg die naast je neer en schaam je niet. Jij bent zeker niet die enige. Zet die stap naar Els Overduin en je komt er sterker uit.

Groetjes en dikke knuffel van mij
Peggy

Deel uw Relatiecoaching ervaring nu